Wereldwijd chiptekort

In al onze apparaten zitten tegenwoordig chips: van auto's en tv's tot laptops, smartphones en spelcomputers.

Door een samenloop van omstandigheden, waaronder COVID-19 en een handelsoorlog, kampt de wereld met een tekort aan computerchips. Volgens de experts van het onderzoeks- en adviesbureau Gartner is het wereldwijde chiptekort pas in 2023 of 2024 écht voorbij.

G…

Even voorstellen: Jesse Kluft

Mijn naam is Jesse en ik ben werkzaam als System Engineer bij Encis.

Zo'n vijf jaar geleden was ik op zoek naar een stageplaats en stapte ik binnen bij Encis. Nadat ik het juiste antwoord gaf op een probleem dat ik kreeg voorgelegd was de stageplek van mij. Die stage beviel zo goed dat ik daarna ben blijven plakken.

Mijn takenpakket bestaat uit de implementatie van …

Even voorstellen: Daphne Huizinga

Mijn naam is Daphne. Ik ben op 1 maart begonnen bij Encis en ben werkzaam als Service Engineer.

Eind vorig jaar heb ik voor Encis aan een project gewerkt. Dat beviel zó goed dat ik mij graag verder wil ontwikkelen in de wereld van ICT. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Encis mij deze kans biedt.

De afgelopen jaren heb ik als Senior Custom Care Specialist veel ervarin…

Even voorstellen: Sharon Vendel

Ik ben Sharon, in januari begonnen bij Encis. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mezelf om te scholen binnen de ICT, ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze.

Voordat ik bij Encis ben gekomen heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij SkyTeam als service engineer en JTI als IT-associatie. Ik ben bij Encis komen werken omdat ik nog meer …