Xelion 8 release

Met veel plezier kondigen wij aan dat wij de nieuwste release van de Xelion software uitrollen voor onze klanten!

Xelion 8 biedt enorm veel verbeteringen. Een groot aantal kleine toevoegingen maar ook compleet nieuwe functionaliteiten.
Denk aan een volledig nieuwe softphone op basis van Windows. Deze kun je zelf indelen zoals je dat wil door de vernieuwde indeling.

Ook …

Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware

Op zaterdag 2 april hebben wij een prachtige nieuwe stap gemaakt in ons datacenter. Niet alleen hebben we inmiddels flink wat hardware vervangen, maar ook zijn we uitgebreid en verhuisd. Het Encis team stond om 08 uur klaar om gezamenlijk de transitie te maken.


Alle nieuwe netwerkcomponenten waren al afgemonteerd op de nieuwe locatie en ook was er al een crosslink gem…

Awareness training via E-Learning

Als vast onderdeel van de ISO 27001 certificering van Encis doen alle medewerkers jaarlijks een security awareness training. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met MNP Solutions en hebben wij ook beschikbaar gemaakt voor onze klanten. Ben je geen klant maar wil je wel de awareness training doen met en voor je medewerkers? dan kan dat! 

Deze training is bedoel…

Even voorstellen: Jamilla Beers

De naam is Jamilla, geboren en getogen in Hoogkarspel. Ik heb twee prachtige honden, waar ik dol op ben
Momenteel loop ik stage bij Encis en volg de opleiding ICT- en mediabeheer. Ik heb voor Encis gekozen omdat het een innovatief bedrijf is met een grote learning curve en aangezien ik erg leergierig ben leek het mij een goede match. Ik hoop daarom ook dat ik zoveel mo…