Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 gaat vanaf 21 april aanstaande Microsoft 365 heten. De abonnementsprijzen blijven hetzelfde. Met deze stap brengt Microsoft zowel de zakelijke pakketten als die voor consumenten onder één paraplu.

Tips & Tricks voor het gebruik van Teams

Teams is een programma binnen Microsoft 36 en hét communicatieplatform waarmee samenwerken en productiviteit worden gestimuleerd. Dat maakt het een ideaal programma voor iedere organisatie. Gebruik jij al teams? Dan zijn deze tips & tricks onmisbaar!

Achtergronden in Teams

Vanaf vandaag is het mogelijk om voor een andere achtergrond te kiezen in Teams. Het was al mogelijk om je achtergrond te  ‘blurren’  maar nu kun je ook kiezen voor een prachtig strand, een zakelijke omgeving, of bijvoorbeeld omgeven door ballonnen. Een leuke nieuwe feature die we je niet willen onthouden.

De klant aan het woord

Hoe leuk is het om 2019 terug te kijken op de dienstverlening van Encis door de klant zelf specifiek een paar vragen te stellen.