24/7 support van Encis

24/7 support van Encis

Licenties

Licentiebeheer is essentieel voor ICT-processen. Goede software is de basis van de automatisering van bedrijfsprocessen. Doordat we steeds meer via de cloud werken, wordt software steeds belangrijker. Bij deze software horen licenties.

Vaak is het binnen organisaties onduidelijk welke licenties er zijn, op welke vorm van support je recht hebt en welke rechten en plichten eraan verbonden zijn. Hierdoor lopen de beheerkosten op, heb je geen inzicht en kun je boetes krijgen. Dit wil je uiteraard voorkomen en daarom is goede licentiebeheer essentieel. 

Kennis over software en licenties

Encis is jouw partner met de juiste kennis over software en de bijbehorende licenties. ICT-omgevingen zijn vaak erg complex, zeker als het gaat om het juiste licentiemodel. Dankzij onze kennis, vaardigheden en goede relaties met softwareleveranciers kunnen wij jouw licentiebeheer verzorgen. Wij regelen de nieuwste software met de juiste licenties, daarmee beperken we de uitgaven voor licentiecontracten tot een minimum en zorgen we ervoor dat je voldoet aan alle licentievoorwaarden.  

Onze specialisten helpen jou graag met de juiste softwarestrategie en de implementatie daarvan. Wil jij jouw software en licenties goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op via 0229 – 210 072 of vul het contactformulier in.