Even voorstellen: Youri Peppinck

Mijn naam is Youri Peppinck, ik ben 25 jaar, en ik woon in Hoorn.
Mijn hobby is vooral muziek maken. Zelf speel ik trompet bij de Duveldragers in Hoorn en doe dit met veel plezier.

Ik heb voordat ik bij Encis begon 10 jaar bij DEEN gewerkt, en toen het overgenomen werdt nog een half jaar bij de VOMAR. 

Toen ik 16 was ben ik daar begonnen op de kruideniers afdeling en …

10 jaar Encis!

Precies 10 jaar geleden begon mijn avontuur. Al van jongs af aan was ICT mijn hobby en werd dat ook mijn werk. Als onderdeel van de business leerde ik waar de behoefte lag van klanten, maar ook had ik al meer dan 10 jaar een eenmanszaak voordat ik Encis begon.

ICT is zeg maar echt mijn ding.  Ik prijs me dan ook gelukkig dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen ma…

Wereldwijd chiptekort

In al onze apparaten zitten tegenwoordig chips: van auto's en tv's tot laptops, smartphones en spelcomputers.

Door een samenloop van omstandigheden, waaronder COVID-19 en een handelsoorlog, kampt de wereld met een tekort aan computerchips. Volgens de experts van het onderzoeks- en adviesbureau Gartner is het wereldwijde chiptekort pas in 2023 of 2024 écht voorbij.

G…

Even voorstellen: Jesse Kluft

Mijn naam is Jesse en ik ben werkzaam als System Engineer bij Encis.

Zo'n vijf jaar geleden was ik op zoek naar een stageplaats en stapte ik binnen bij Encis. Nadat ik het juiste antwoord gaf op een probleem dat ik kreeg voorgelegd was de stageplek van mij. Die stage beviel zo goed dat ik daarna ben blijven plakken.

Mijn takenpakket bestaat uit de implementatie van …