Webinar VoIP

In december hebben wij onze eerste webinar gegeven aan diverse van onze klanten die al gebruik maken van VoiP. Dit met als doel om onze kennis te delen, het geven van inzicht maar vooral ook het optimaal gebruiken van de mogelijkheden van VoIP binnen de organisaties.

Onze oplossing voor centrale handtekeningen in mail

Er kunnen een hoop redenen zijn om een uniforme handtekening te willen gebruiken binnen de organisatie. In het verleden hebben wij hier dan ook veel vraag naar gekregen vanuit onze bestaande klanten portfolio.

Wachtwoord management met Keepass

Of je wachtwoorden op moet slaan op een veilige plek is tegenwoordig eigenlijk geen vraag meer maar een feit. Wist je dat iedere gebruiker tegenwoordig minimaal 30 wachtwoorden gebruikt? En je wist natuurlijk al wel dat je deze wachtwoorden zoveel mogelijk met complexe tekens in moet stellen en altijd verschillend van elkaar moeten zijn.