Microsoft 365

Microsoft 365 is ontworpen te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging. Het is een verzamelnaam van alles wat Microsoft heeft te bieden voor een werkplek. Afhankelijk van jouw eisen en wensen kiezen we voor de juiste licenties.

De communicatie via mail, chat en spraak kan allemaal via Microsoft 365 verlopen. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor opslag van data en bestanden. Het maakt communiceren, samenwerken en databeheer een stuk makkelijker.

Beveiliging

Dankzij de intelligente beveiliging van Microsoft 365 kunnen jouw medewerkers veilig werken. Gegevens en bestanden worden optimaal beveiligd. Je kiest zelf wie waar toegang tot krijgt, zodat gegevens niet in verkeerde handen belanden. Daarnaast zit er een goede beveiliging op tegen spam, virussen, malware en andere schadelijke bedreigingen.

Gebruik maken van Microsoft 365

Als Microsoft Partner helpen wij jou met de implementatie van Microsoft 365. Dankzij onze jarenlange kennis en kunde kunnen wij jou goed adviseren over de diensten en hoe die ingezet kunnen worden binnen jouw organisatie. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat er prettig gewerkt kan worden met Microsoft 365.

Wil jij gebruik maken van Microsoft 365 in jouw organisatie? Encis helpt je hier graag bij. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 0229 – 210 072 of vul het contactformulier in.