Cloud

Vanaf een externe locatie

Cloud

Vanaf een externe locatie

Werkplek online

Op kantoor, thuis of op locatie bij de klant: je wil overal kunnen werken. Dankzij de Cloud is dat mogelijk. Met de online werkplek van Encis heb jij tegen een laag bedrag de beschikking over een volwaardige en flexibele werkplek. De online werkplek is een cloudoplossing en zorgt ervoor dat jouw organisatie beschikt over een serveromgeving voorzien van de laatste technologieën.

Flexibele werkplek

De online werkplek is een bovendien een flexibele werkplek waar alle benodigde applicaties mee gekoppeld en geïntegreerd zijn. Zo kan iedereen binnen de organisatie gebruik maken van Microsoft Office, mail, agenda, bestanden delen, SharePoint, Visio en de applicaties die binnen jouw bedrijf nodig zijn. Daardoor kun je heel flexibel werken en heb je altijd alles wat je nodig hebt bij de hand. Of je nu contact zoekt met een collega, een bestand wil delen met een klant of online wil vergaderen: je kunt alles doen binnen Werkplek Online.

Optimaal beveiligd

Iedere werkplek is optimaal beveiligd en voorzien van antivirus/antispam en back-up. De hele organisatie werkt dus in een 100% veilige omgeving.

Voor meer informatie over deze dienst bel je naar 0229 – 210 072 of maak je gebruik van het contactformulier.