Sponsoring

Bij Encis geven wij om mensen, de maatschappij en het milieu. Daarom ondersteunen wij graag verschillende goede doelen, verenigingen, organisaties en evenementen.

Stichting Puur for Kids

Stichting Puur for Kids zamelt cadeautjes in voor kinderen uit gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank. Dankzij dit initiatief krijgen deze kinderen cadeautjes met kerst en bezorgt Puur for Kids hen onvergetelijke feestdagen. Deze stichting is bedacht en opgezet door onze eigen Nicolien. Encis is hier trotse sponsor van.


Hockey Hoorn herenteam shirt sponsor

Sporten en in beweging blijven is belangrijk, dat vinden wij bij Encis ook. Daarom zijn wij shirtsponsor van het herenteam van Hockey Hoorn. Wij wensen de heren mooie en sportieve wedstrijden toe in de shirts!


Basisschool Zonnewijzer shirt sponsor

Bij Openbare Basisschool De Zonnewijzer vinden ze het belangrijk dat kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit stimuleren ze in de lessen op school, maar ook in activiteiten binnen en buiten De Zonnewijzer, zoals sportactiviteiten. Voor activiteiten als de avondvierdaagse en toernooien heeft Encis samen met ipsis shirts gesponsord aan De Zonnewijzer.


Live in Hoorn sponsor

Encis is erg betrokken bij lokale ondernemers, activiteiten en evenementen. Een evenement dat ieder jaar terug komt in Hoorn is ‘Live in Hoorn’. In een gigantische feesttent komen diverse grote muzikanten optreden. Wij zijn sponsor van dit gezellige muziekfeest.