VoIP

VoIP van Encis is de oplossing voor zakelijk bellen. De telefonie verloopt via het internet, waardoor VoIP telefonie ook wel internetbellen wordt genoemd. De kwaliteit van VoIP telefonie is van betere kwaliteit dan digitaal of analoog bellen. Encis kan het volledige telefoniepakket voor jou regelen, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Voordelige telefonieoplossing

VoIP is een voordelige manier van bellen. Je betaalt een prijs per gebruiker en hoeft daardoor geen hoge investering te maken voor de telefonie. Daarnaast profiteer je van diverse voordelen als een kraakheldere lijn, doorkiesnummers, call centeroplossingen, wachtrijopties en een aantrekkelijk beltarief.

Snel aangesloten en schaalbaar

Wij kunnen VoIP telefonie snel en goed bij jouw organisatie aansluiten. Een VoIP telefoon moet aangesloten worden op het internet. Er is dus geen aparte telefoonbekabeling nodig. Je kunt via VoIP een onbeperkt aantal gesprekken voeren over één verbinding en dankzij het gebruik van internet kun je overal waar je verbinding hebt bellen. Groeit het team of gaat jouw organisatie verhuizen? VoIP kun je gemakkelijk op- of afschalen en aanpassen.

Complete VoIP-oplossing

Encis levert en implementeert VoIP-oplossingen met alle bijbehorende componenten bij jou op locatie. Wij leveren jouw virtuele omgeving, de toestellen, headsets, laptops en/of alle andere benodigde apparaten om jouw telefonie mogelijk te maken. Wij kunnen dit snel en direct uit voorraad leveren. Wil jij bijvoorbeeld jouw vaste telefonie koppelen aan jouw mobiel? Bel ons dan op 0229 – 210 072 en we regelen dit binnen een uur.

Ook voordelig naar jouw klanten of zakenrelaties bellen? Encis heeft de oplossing voor je. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 210 072.