Vacature Cloud engineer

Ben jij een enthousiaste, service gerichte en behulpzame ICT'er? Ben jij communicatief en staat bij jou de klant altijd voorop? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Encis is een enthousiast bedrijf gevestigd in Hoorn, en beschikt over een volledig eigen platform en tevens faciliteert zij Microsoft 365 en Azure voor haar klantenEncis levert Infrastructuur, Platform en 'So…

Gratis training: In 5 stappen een professioneel webinar

Leuk dat je interesse hebt in onze eenmalige gratis training: In 5 stappen een professioneel webinar organiseren.

Office 365 wordt Microsoft 365

Office 365 gaat vanaf 21 april aanstaande Microsoft 365 heten. De abonnementsprijzen blijven hetzelfde. Met deze stap brengt Microsoft zowel de zakelijke pakketten als die voor consumenten onder één paraplu.

Tips & Tricks voor het gebruik van Teams

Teams is een programma binnen Microsoft 36 en hét communicatieplatform waarmee samenwerken en productiviteit worden gestimuleerd. Dat maakt het een ideaal programma voor iedere organisatie. Gebruik jij al teams? Dan zijn deze tips & tricks onmisbaar!