Succesverhaal

We hebben er allemaal in meerdere of mindere mate mee te maken. IT personeel is schaars en dat is het al jaren. Er is nog steeds een groei aan bedrijven en de IT-markt is volop in beweging en veranderd continue. 

En niet alleen komen er steeds meer Tech bedrijven, maar ook groeien de bestaande bedrijven door. Zo ook bij Encis. Met heel veel plezier en passie werken wi…

Encis opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510!

Bij alles wat we doen stellen we onszelf altijd de vraag: Doen we het veilig?  Inmiddels is informatiebeveiliging een onderdeel van ons DNA geworden. Nu al voor het vierde jaar op rij heeft Encis de ISO 27001 en NEN 7510  certificeringen afgerond. Klanten en partners zijn daardoor verzekerd dat wij hoge normen stellen aan informatiebeveiliging. Natuurlijk zijn we ook …

Xelion 8 release

Met veel plezier kondigen wij aan dat wij de nieuwste release van de Xelion software uitrollen voor onze klanten!

Xelion 8 biedt enorm veel verbeteringen. Een groot aantal kleine toevoegingen maar ook compleet nieuwe functionaliteiten.
Denk aan een volledig nieuwe softphone op basis van Windows. Deze kun je zelf indelen zoals je dat wil door de vernieuwde indeling.

Ook …

Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware

Op zaterdag 2 april hebben wij een prachtige nieuwe stap gemaakt in ons datacenter. Niet alleen hebben we inmiddels flink wat hardware vervangen, maar ook zijn we uitgebreid en verhuisd. Het Encis team stond om 08 uur klaar om gezamenlijk de transitie te maken.


Alle nieuwe netwerkcomponenten waren al afgemonteerd op de nieuwe locatie en ook was er al een crosslink gem…