Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware

Op zaterdag 2 april hebben wij een prachtige nieuwe stap gemaakt in ons datacenter. Niet alleen hebben we inmiddels flink wat hardware vervangen, maar ook zijn we uitgebreid en verhuisd. Het Encis team stond om 08 uur klaar om gezamenlijk de transitie te maken.


Alle nieuwe netwerkcomponenten waren al afgemonteerd op de nieuwe locatie en ook was er al een crosslink gem…

Awareness training via E-Learning

Als vast onderdeel van de ISO 27001 certificering van Encis doen alle medewerkers jaarlijks een security awareness training. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met MNP Solutions en hebben wij ook beschikbaar gemaakt voor onze klanten. Ben je geen klant maar wil je wel de awareness training doen met en voor je medewerkers? dan kan dat! 

Deze training is bedoel…

Even voorstellen: Valentijn Roozendaal

Mijn naam is Valentijn Roozendaal, 29 jaar en woonachtig in Hem samen met mijn vriendin, hond en kat.

Zolang als ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor ICT gerelateerde onderwerpen. Dat begon als een kleine gamer maar ontwikkelde snel in het maken van eigen websites met HTML, user databases maken en bijhouden in PHP en bouwen van mijn eigen PCs. De laatste ja…

Even voorstellen: Afra Danenberg

Mijn naam is Afra Danenberg 37 jaar en woon met mijn 2 dochters van 4 en 10 jaar in het mooie Zwaag.

Ik ben 1 maart 2022 gestart bij Encis ICT als Inkoop- Office manager. Mijn functie houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle inkoop van hardware en software die jullie als klant bij ons bestellen/inkopen.

Ook zal ik mij bezighouden met de ondersteuning van Nicolie…