Even voorstellen: Pascal Vis

Met maar liefst 20 jaar ervaring in de IT-sector en een achtergrond in Architectuur en de Moderne Werkplek van Microsoft 365, brengt Pascal een schat aan kennis en expertise met zich mee. Of het nu gaat om het verstrekken van strategisch advies, het ontwerpen van geavanceerde architecturen of het implementeren van innovatieve oplossingen, zijn drijfveer is klanten hel…

Even voorstellen: Tim Bakker

Tim is officieel onze stagiair, maar een stage bij Encis betekent niet de hele dag koffie halen, maar daadwerkelijk veel leren en gelijk mee naar onze klanten. Tim volgt de opleiding Expert IT System And Devices op het Horizon College en kan deze kennis bij Encis goed bij ons in de praktijk brengen. Zo leren wij van Tim, en Tim van ons!

Even voorstellen: Levi van Grootheest

Levi was na zijn werk als afdelingsmanager bij de Lidl op zoek naar een andere uitdaging. Zijn interesse lag altijd al bij ICT, en zo heeft hij deze switch naar ons kunnen maken in december 2022. Nu wil hij zich binnen Encis verder ontwikkelen en specialiseren binnen de ICT. Levi zit middenin een mooie groei!

Even voorstellen: Cindy Bijl

In onze ICT wereld vol drukke agenda's en vele contracten en klantvragen is er één held die alles soepel laat verlopen, onze Office Manager. Sinds 1 oktober is Cindy onze nieuwe Office Manager en maakt zij ons werk elke dag een stukje makkelijker, en leuker.