Encis groeit en onze ruimte groeit mee!

Waar Encis begon aan het Grote Noord 9, kondigen wij met trots de uitbreiding naar het naastgelegen pand Grote Noord 11 aan. Met deze uitbreiding geven we invulling aan de behoeftes die door de groei van de afgelopen jaren zijn ontstaan.

Even voorstellen: Quinten van Hengst

Als stagiair bij Encis zit je niet de hele dag op kantoor om alle ondankbare klusjes van collega's uit handen te nemen. Je draait volledig mee en mag jouw kennis en passie voor het vak uitdragen. Zo gaat Quinten bij Encis doen wat hij leuk vindt: werken met netwerken.

 

Even voorstellen: Robin Lakenman

Robin gaat als Trainee Service Engineer zich de komende tijd het IT-vak eigen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen, zodat hij aan het einde van zijn trainee-traject een zelfverzekerd Service Engineer is die de zorgen van de klant kan wegnemen. 

Even voorstellen: Pascal Vis

Met maar liefst 20 jaar ervaring in de IT-sector en een achtergrond in Architectuur en de Moderne Werkplek van Microsoft 365, brengt Pascal een schat aan kennis en expertise met zich mee. Of het nu gaat om het verstrekken van strategisch advies, het ontwerpen van geavanceerde architecturen of het implementeren van innovatieve oplossingen, zijn drijfveer is klanten hel…