Encis opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510!

Bij alles wat we doen stellen we onszelf altijd de vraag: Doen we het veilig?  Inmiddels is informatiebeveiliging een onderdeel van ons DNA geworden. Nu al voor het vierde jaar op rij heeft Encis de ISO 27001 en NEN 7510  certificeringen afgerond. Klanten en partners zijn daardoor verzekerd dat wij hoge normen stellen aan informatiebeveiliging. Natuurlijk zijn we ook …

Xelion 8 release

Met veel plezier kondigen wij aan dat wij de nieuwste release van de Xelion software uitrollen voor onze klanten!

Xelion 8 biedt enorm veel verbeteringen. Een groot aantal kleine toevoegingen maar ook compleet nieuwe functionaliteiten.
Denk aan een volledig nieuwe softphone op basis van Windows. Deze kun je zelf indelen zoals je dat wil door de vernieuwde indeling.

Ook …

Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware

Op zaterdag 2 april hebben wij een prachtige nieuwe stap gemaakt in ons datacenter. Niet alleen hebben we inmiddels flink wat hardware vervangen, maar ook zijn we uitgebreid en verhuisd. Het Encis team stond om 08 uur klaar om gezamenlijk de transitie te maken.


Alle nieuwe netwerkcomponenten waren al afgemonteerd op de nieuwe locatie en ook was er al een crosslink gem…

Awareness training via E-Learning

Als vast onderdeel van de ISO 27001 certificering van Encis doen alle medewerkers jaarlijks een security awareness training. Deze training is ontwikkeld in samenwerking met MNP Solutions en hebben wij ook beschikbaar gemaakt voor onze klanten. Ben je geen klant maar wil je wel de awareness training doen met en voor je medewerkers? dan kan dat! 

Deze training is bedoel…