Even voorstellen: David Tapperwijn

Mijn naam is David, ik ben geboren in Hoorn en ik woon daar ook al mijn hele leven. Ik ben 20 jaar oud en ik heb een kleine Labradoodle genaamd Vito. Ik heb Vito'tje al sinds hij een puppy was. Ik heb in 2023 mijn ICT opleiding afgerond op Regio College in Zaandam.

Encis groeit en onze ruimte groeit mee!

Waar Encis begon aan het Grote Noord 9, kondigen wij met trots de uitbreiding naar het naastgelegen pand Grote Noord 11 aan. Met deze uitbreiding geven we invulling aan de behoeftes die door de groei van de afgelopen jaren zijn ontstaan.

Even voorstellen: Quinten van Hengst

Als stagiair bij Encis zit je niet de hele dag op kantoor om alle ondankbare klusjes van collega's uit handen te nemen. Je draait volledig mee en mag jouw kennis en passie voor het vak uitdragen. Zo gaat Quinten bij Encis doen wat hij leuk vindt: werken met netwerken.

 

Even voorstellen: Robin Lakenman

Robin gaat als Trainee Service Engineer zich de komende tijd het IT-vak eigen maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen, zodat hij aan het einde van zijn trainee-traject een zelfverzekerd Service Engineer is die de zorgen van de klant kan wegnemen.