24/7 support van Encis

24/7 support van Encis

Beveiliging

Een goede beveiliging is de basis van iedere ICT-oplossing. Bij Encis staat veiligheid voorop. Wij beheren niet alleen ICT, maar zorgen er ook voor dat dit veilig is.

Tegenwoordig kunnen medewerkers overal werken en bij de bedrijfsgegevens en klantinformatie. Je wil deze gegevens uiteraard goed beschermen en beveiligen. Encis zorgt ervoor dat er een veilige werkomgeving wordt neergezet met antivirus/antispam en online back-ups. Dit hangt samen met goede afspraken en doordachte processen. Voor iedere ICT-oplossing zijn diverse beveiligingsmogelijkheden. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij jou goed advies geven over de juiste beveiliging. 

Certificering

Encis heeft een ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd managementsysteem. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met onze certificering laten we zien dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met de NEN 7510 certificering tonen wij aan dat wij ook aan deze eisen voldoen in de zorgsector. 

Wil jij dat jouw ICT altijd werkt en goed beveiligd is? Dan staat Encis voor jou klaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0229 – 210 072 of het contactformulier.