24/7 support van Encis

24/7 support van Encis

Managed services

Beheer en onderhoud van jouw ICT-omgeving is belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Encis biedt diverse mogelijkheden om ICT uit te besteden. Bij ons geef jij jouw ICT-omgeving in vakkundige en veilige handen. Zo ben je er zeker van dat het beheer en onderhoud van jouw ICT-omgeving professioneel en op de juiste manier worden uitgevoerd.  

Controle van jouw ICT-omgeving

Bij Encis controleren wij dankzij onze managed services dagelijks jouw ICT-omgeving op diverse punten. Denk hierbij aan vrije schuifruimte, back-ups, performance en antivirus. Wij monitoren, beheren en onderhouden 24/7 jouw netwerk, servers en werkplekken. Dit rapporteren wij weer aan jou terug. 

Transparant over de werkzaamheden

Wij zijn graag transparant en duidelijk over de werkzaamheden die wij uitvoeren voor jou. Om onze werkzaamheden begrijpelijk en transparant te maken ontwikkelen wij per klant een service level agreement (SLA). Daarin staat wie wat doet, waar, waarom en wanneer diegene de werkzaamheden uitvoert. Duidelijkheid is belangrijk voor het uitvoeren van beheer en onderhoud van jouw ICT-omgeving. Daarom is het ook mogelijk om zelf een service-aanvraag te managen en kun je deze altijd real time inzien.

Voordelen van managed services van Encis

  • Monitoring en bewaking van jouw ICT-omgeving
  • Back-ups, updates en beveiliging worden door ons geregeld
  • Inzicht in jouw ICT-jaarbudget
  • Geen kosten voor eigen IT-beheerders
  • Ondersteuning van onze servicedesk bij vragen
  • Schaalbaar

Wil jij het beheer en onderhoud van jouw ICT uitbesteden? Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 0229 – 210 072.