Encis is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd!

Wij beheren niet alleen ICT, maar zorgen er ook voor dat dit veilig is. Dat hebben wij recent bewezen: wij zijn trots te kunnen vertellen dat wij ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd zijn!

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laten wij zien dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met NEN 7510 tonen wij aan dat wij tevens aan deze eisen voldoen in de zorgsector.

De auditdagen waren voor ons enerverend. Wij zijn hierin begeleid door Stefan van Nifterick en Dave Oosterling van MNP Solutions. Onze procedures en processen zijn nauwkeurig nagelopen en er zijn diverse interviews geweest. Hierbij lieten wij zien hoe we het doen maar vooral ook met welke veiligheidsnormen wij dit doen. Informatiebeveiliging en gegevensbescherming zijn voor ons zeer belangrijke thema’s. Wij vinden ‘het moet het doen’ maar ook ‘het moet veilig’. En hiermee tonen wij dit ook aan.

Een korte samenvatting van QMS International vanuit de rapportage:

“De organisatie heeft op basis van zowel externe vraag als sterke interne motivatie een managementsysteem voor informatiebeveiliging opgezet. Dit systeem is, ondanks de jonge implementatie, volwassen in opzet en bestaan en wordt ondersteund door gedreven medewerkers en directie.“