Cloud

Vanaf een externe locatie

Cloud

Vanaf een externe locatie

VPS hosting

Een virtual server, ook wel VPS genoemd, is een cloud server methode waarbij meerdere virtuele servers op één of meerdere fysieke servers draaien. De opdeling van deze servers wordt mogelijk gemaakt door de virtuele software Hyper V. Hierdoor functioneert elk deel van een VPS als een aparte dedicated server. Maak je bij Encis gebruik van een VPS? Dan krijg je een eigen deel van een server. Het fysieke deel van de server deel je met andere klanten.

Goede prestaties en schaalbaar

VPS is voordelig, snel en gemakkelijk schaalbaar. Hierdoor kun je eenvoudig de server aanpassen aan jouw situatie. VPS hosting is ideaal voor diegene die de kosten voor een dedicated server te hoog vinden. Dankzij de flexibiliteit van VPS is er voor iedere organisatie de juiste server.

Stabiel en betrouwbaar 

Wij begrijpen hoe belangrijk een stabiele en betrouwbare verbinding is voor organisaties. Daarom garanderen wij een uptime van 99,8% en volledige service op het dubbel uitgevoerde netwerk. Bij Encis kun je rekenen op hoge prestaties, veiligheid en beschikbaarheid van de server.

Benieuwd of VPS geschikt is voor jouw organisatie? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 210 072.