24/7 support van Encis

24/7 support van Encis

Netwerk

Wij weten als geen ander dat het netwerk de slagader is van jouw bedrijf. Dankzij een goed netwerk kan iedereen in het bedrijf goed werken. Encis is gekwalificeerd in het aanleggen en onderhouden van jouw netwerk. Wij stellen zowel eenvoudige als complexe netwerken samen en zorgen ervoor dat het altijd optimaal werkt. Bij het samenstellen, aanleggen en onderhouden van het netwerk houden wij rekening met kosten, snelheid en uiteraard de veiligheid.  

Meerdere vestigingen

Bestaat jouw bedrijf uit meerdere vestigingen? Dan is het belangrijk dat de mensen in de vestigingen goed met elkaar kunnen communiceren en data en gegevens kunnen delen. Een goed netwerk zorgt ervoor dat de communicatie feilloos verloopt.  

VPN

Met VPN (Virtual Private Network) geven we een beveiligde en omgeleide toegang tot het netwerk. Met een VPN bescherm jij jouw gegevens online. Dankzij een VPN is het mogelijk om van een beveiligde internetverbinding te communiceren met een lokaal netwerk. 

Wil jij jouw netwerk laten samenstellen, aanleggen en onderhouden door Encis? Maak dan een afspraak met ons. Bel naar 0229 – 210 072 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij adviseren je graag!