Teams

Teams is een programma binnen Microsoft 365. Het is een communicatieplatform waarmee samenwerken en productiviteit worden gestimuleerd. Binnen Teams kun je verschillende groepen, zogenaamde teams, aanmaken waarin je gemakkelijk met collega’s en klanten kunt communiceren, samenwerken en bestanden delen. De communicatie verloopt middels de chat, online vergaderingen en videogesprekken.

Gemakkelijk bestanden delen

Teams werkt volledig samen met de programma’s binnen Office zoals Word, Excel en PowerPoint. De bestanden die je maakt in deze programma’s kun je snel en gemakkelijk met jouw team delen. Dit voorkomt een hoop heen en weer mailen. Daarnaast kun je bestanden gemakkelijk terug vinden en bewerken. Alle documenten die het team nodig heeft, vind je eenvoudig en snel in Teams. Daarbij maakt het niet uit of het bestand in Microsoft Office 365, OneDrive of SharePoint staat.

Efficiënt werken

Met Teams heb je alle informatie op één plaats, kun je de diverse applicaties combineren en werk je efficiënt. Naast de diverse communicatiemiddelen als chat biedt Teams ook e-mail en een agenda aan. Je kunt projectgroepen aanmaken en daar ook klanten aan toevoegen. Zo wordt de klant direct bij een project betrokken en kan hij of zij input leveren. Er kan snel worden bijgesteld en de voortgang wordt duidelijk.

Teams zorgt ervoor dat jouw organisatie beter kan (samen)werken. Wil jij ook efficiënter communiceren en werken? Encis maakt dit mogelijk. Samen met jou bespreken we hoe Teams voor jou kan werken en hoe dit het beste geïntroduceerd kan worden in jouw organisatie. Wij begeleiden je bij het volledige proces. Ben jij klaar voor werken in de toekomst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 210 072.