Even voorstellen: Marco Beets

Marco zit volop in de groeifase. Hij volgt naast zijn baan bij Encis de HBO studie Informatica en sinds zijn start bij Encis heeft hij al diverse certificaten gehaald. Een mooie start van een succesvolle carrière in ons spontane, gemotiveerde team. Ook Marco benoemt dat als één van de pluspunten tijdens zijn eerste maand!

Even voorstellen: Mandy Klesser

Ik ben Mandy Klesser, ben 27 jaar en geboren en getogen in ’t Veld. Mijn hobby’s zijn tennissen en handballen en ben dus vaak op het sportveld te vinden.

Voordat ik bij Encis begon was ik gymdocente op basisscholen in Alkmaar en Heerhugowaard. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Na 5 jaar wilde ik mijzelf graag ontwikkelen in een ander vakgebied.  Ik heb altijd…

Succesverhaal

We hebben er allemaal in meerdere of mindere mate mee te maken. IT personeel is schaars en dat is het al jaren. Er is nog steeds een groei aan bedrijven en de IT-markt is volop in beweging en veranderd continue. 

En niet alleen komen er steeds meer Tech bedrijven, maar ook groeien de bestaande bedrijven door. Zo ook bij Encis. Met heel veel plezier en passie werken wi…

Encis opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510!

Bij alles wat we doen stellen we onszelf altijd de vraag: Doen we het veilig?  Inmiddels is informatiebeveiliging een onderdeel van ons DNA geworden. Nu al voor het vierde jaar op rij heeft Encis de ISO 27001 en NEN 7510  certificeringen afgerond. Klanten en partners zijn daardoor verzekerd dat wij hoge normen stellen aan informatiebeveiliging. Natuurlijk zijn we ook …