Even voorstellen: Tim Bakker

Tim is officieel onze stagiair, maar een stage bij Encis betekent niet de hele dag koffie halen, maar daadwerkelijk veel leren en gelijk mee naar onze klanten. Tim volgt de opleiding Expert IT System And Devices op het Horizon College en kan deze kennis bij Encis goed bij ons in de praktijk brengen. Zo leren wij van Tim, en Tim van ons!

Even voorstellen: Levi van Grootheest

Levi was na zijn werk als afdelingsmanager bij de Lidl op zoek naar een andere uitdaging. Zijn interesse lag altijd al bij ICT, en zo heeft hij deze switch naar ons kunnen maken in december 2022. Nu wil hij zich binnen Encis verder ontwikkelen en specialiseren binnen de ICT. Levi zit middenin een mooie groei!

Even voorstellen: Cindy Bijl

In onze ICT wereld vol drukke agenda's en vele contracten en klantvragen is er één held die alles soepel laat verlopen, onze Office Manager. Sinds 1 oktober is Cindy onze nieuwe Office Manager en maakt zij ons werk elke dag een stukje makkelijker, en leuker.

Even voorstellen: Marco Beets

Marco zit volop in de groeifase. Hij volgt naast zijn baan bij Encis de HBO studie Informatica en sinds zijn start bij Encis heeft hij al diverse certificaten gehaald. Een mooie start van een succesvolle carrière in ons spontane, gemotiveerde team. Ook Marco benoemt dat als één van de pluspunten tijdens zijn eerste maand!