Over ons

‘Het moet het doen, altijd, overal en op ieder apparaat’, dat is het motto van Encis. Wij zijn jouw betrouwbare ICT-partner, verbeteren de ICT-infrastructuren en zorgen ervoor dat de kwaliteit van werken beter wordt. Geen onderneming is hetzelfde en daarom levert Encis maatwerk oplossingen. Wij kijken naar jouw situatie en geven persoonlijk en strategisch advies hoe dit beter kan.

Alle kennis in huis

Onze gecertificeerde, gedreven en servicegerichte medewerkers implementeren, leveren en onderhouden jouw ICT-omgeving. Daarbij delen we graag onze kennis en zetten wij jou, onze klant, centraal. Encis is jouw aanspreekpunt. Wij werken met korte lijnen zodat jij snel en persoonlijk wordt geholpen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij maatwerk oplossingen aanbieden en gemakkelijk met jouw ICT-omgeving meebewegen. Zorgeloos werken is daarbij ons doel. Uiteraard heeft veiligheid een hoge prioriteit en nemen we dit zeer serieus.   

Klaar voor de toekomst

Bij Encis kennen we de technische ontwikkelingen en houden wij deze goed in de gaten. Hier passen we onze producten en diensten op aan en daar profiteren onze klanten van. Wij maken organisaties klaar voor de toekomst en helpen bij het slim inzetten van ICT-oplossingen. Daarbij begeleiden wij onze klanten bij het hele proces.

Ben jij al klaar voor de toekomst? Wij helpen je graag! Maak gebruik van ons contactformulier voor meer informatie of bel naar 0229 – 210 072.