Even voorstellen: Levi van Grootheest

Levi was na zijn werk als afdelingsmanager bij de Lidl op zoek naar een andere uitdaging. Zijn interesse lag altijd al bij ICT, en zo heeft hij deze switch naar ons kunnen maken in december 2022. Nu wil hij zich binnen Encis verder ontwikkelen en specialiseren binnen de ICT. Levi zit middenin een mooie groei!

Hallo! Mijn naam is Levi en ik ben sinds December 2022 werkzaam bij Encis als Service Engineer.

Hiervoor heb ik meerdere jaren bij Lidl gewerkt als afdelingsverantwoordelijke, maar het was tijd voor een echte uitdaging.

Zelf heb ik een opleiding als Applicatie- en Mediaontwikkelaar afgerond alleen was dit niet helemaal de richting die op wilde. De interesse en kennis voor ICT was er zeker, zo ben ik op zoek gegaan en heb ik mijn plekje bij Encis kunnen vinden. Graag ga ik langs bij onze klanten en ben ik bezig met het voorbereiden van de computers en laptops! Er is nog veel ruimte voor ontwikkeling en het uitbreiden van mijn kennis, uiteraard wil ik ook gaan specialiseren binnen het bedrijf.

Buiten werk ben ik thuis achter de computer of in de sportschool te vinden. Een andere grote interesse van mij is E-sports en alles wat hier bij komt kijken!

Uitgelicht

Xelion 8 release
Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware
Awareness training via E-Learning
10 jaar Encis!
Tips & Tricks voor het gebruik van Teams
Verschil tussen Pop, Imap en Exchange mail
De klant aan het woord
Onze oplossing voor centrale handtekeningen in mail