Even voorstellen: Tim Bakker

Tim is officieel onze stagiair, maar een stage bij Encis betekent niet de hele dag koffie halen, maar daadwerkelijk veel leren en gelijk mee naar onze klanten. Tim volgt de opleiding Expert IT System And Devices op het Horizon College en kan deze kennis bij Encis goed bij ons in de praktijk brengen. Zo leren wij van Tim, en Tim van ons!

Mijn naam is Tim en ik ben op dit moment Stagair bij Encis.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn eigen bedrijf waar ik later verder mee wil groeien, ook ben ik in het weekend graag samen met vrienden.

Ik vind het vooral leuk om in een datacenter bezig te zijn met netwerken omdat mijn interesses daar het meest liggen en ik daar ook graag meer over wil gaan leren voor in de toekomst. Dit kan ik ook leren bij Encis wat ik erg fijn en leuk vind. Ik volg momenteel de opleiding Expert IT System And Devices op het Horizon College.

Encis sprak mij aan omdat ze veel verschillende werkzaamheden uitvoeren, daardoor leer je ook veel en kan je die ervaring weer meenemen voor later!
Ik vind stage lopen bij Encis leuk omdat ik al snel mee werd genomen in verschillende werkzaamheden en ook gelijk mee mocht naar klanten, ook werkt het bij elke klant anders wat het ook leuk maakt.

Uitgelicht

Xelion 8 release
Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware
Awareness training via E-Learning
10 jaar Encis!
Tips & Tricks voor het gebruik van Teams
Verschil tussen Pop, Imap en Exchange mail
De klant aan het woord
Onze oplossing voor centrale handtekeningen in mail