10 jaar Encis!

Precies 10 jaar geleden begon mijn avontuur. Al van jongs af aan was ICT mijn hobby en werd dat ook mijn werk. Als onderdeel van de business leerde ik waar de behoefte lag van klanten, maar ook had ik al meer dan 10 jaar een eenmanszaak voordat ik Encis begon.

ICT is zeg maar echt mijn ding.  Ik prijs me dan ook gelukkig dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

De afgelopen 10 jaar heb ik enorm veel geleerd. Ik heb veel gewonnen en soms wat verloren, en dat heeft me alleen maar sterker gemaakt. Een perfectionist, gedreven, gezellig, begaan, veel technische kennis, en communicator kreeg ik van de week terug uit de feedback gesprekken met mijn collega’s. En die neem ik maar mooi mee zo aan het einde van het jaar! Mijn perfectionisme en gedrevenheid zijn soms ook een valkuil maar dan wel eentje die naar mijn idee altijd ten voordele van de klant werkt.

Inmiddels heb ik een team met hele fijne collega’s om me heen. Alleen had ik dit nooit gekund. Zonder hen had Encis niet geweest was het nu is.

Diverse klanten zijn nu nog gebonden aan ons die nog klant waren in de tijd dat ik N Factor was. En ook heel veel klanten zijn al sinds de start van Encis bij ons. Zij hebben altijd het vertrouwen gehad in Encis en daar ben ik enorm trots op. Want ook zonder onze klanten hadden wij niet bestaan.

Er zijn in de afgelopen 10 jaar veel mensen geweest die op enigerlei wijze mij hebben bijgestaan. De advocaat bij juridische zaken, de notaris voor de oprichting, het marketingbureau voor de reclame uitingen, de HR adviseur, de bedrijven waar wij de producten afnemen voor onze klanten, mijn broer, en niet te vergeten mijn lieve vriend die altijd naast me staat en soms adviseert.

Ik kan niet wachten om de volgende 10 jaar in te gaan!