Onze oplossing voor centrale handtekeningen in mail

Er kunnen een hoop redenen zijn om een uniforme handtekening te willen gebruiken binnen de organisatie. In het verleden hebben wij hier dan ook veel vraag naar gekregen vanuit onze bestaande klanten portfolio.

Een aantal redenen waarom je een centrale handtekening zou willen gebruiken:

  • Heb je behoefte aan een uniforme centrale handtekening voor alle gebruikers binnen het bedrijf?
  • Wil je graag dat deze handtekening vanaf alle devices onder de uitgaande mail komt te staan en niet voor Outlook alleen?
  • Wil je dat nieuwe gebruikers geen tijd meer hoeven te besteden om hun handtekening steeds zelf in te moeten stellen en dit centraal managen?
  • Wil je graag wijzigingen kunnen doorvoeren binnen de handtekening en dit centraal aansturen? (dus op 1 plek en eenmalig)

Met de leverancier Code Two zijn wij een partnerschap aangegaan en faciliteren wij hiermee zowel Code Two Exchange Rules 2016 als Code Two Email Signatures for Office 365. Hierdoor zijn wij in staat zijn om gebruikers te voorzien van 1 centrale handtekening. Deze kan bovendien zelf worden beheerd indien wenselijk.

Device onafhankelijke handtekening

Device onafhankelijke handtekening

Centrale NAW gegevens

Alle gebruikersgegevens staan bij ons opgeslagen. De gegevens die hierin staan (NAW gegevens) worden overgenomen in de handtekening per gebruiker. Zo is het niet meer nodig om dit steeds apart in te stellen. Deze gegevens stellen wij in bij een in dienstmelding.

Ontzorging

Indien je gebruik wilt maken van een centrale handtekening kunnen wij deze eenmalig juist voor je instellen. Het is ook mogelijk om zelf een handtekening te ontwerpen met de Code Two applicatie. Hiervoor kun je de app gebruiken.

Zelf beheren

Behalve de vaste gegevens die wij in ons systeem hebben staan met betrekking tot de gebruiker kan iemand binnen de organisatie de handtekening zelf beheren en zo nodig aanpassen.

Foto in handtekening

Het is ook mogelijk om een foto van een medewerker met de handtekening mee te sturen. Indien je dit wenst zetten wij de foto’s eenmalig bij het gebruikersprofiel waarna deze standaard in de handtekening per gebruiker zal worden opgenomen.

Kosten

De kosten voor de E-mail handtekening zijn 1 euro per gebruiker per maand. (hiermee zal de handtekening voor deze gebruiker op alle devices worden ingevoegd) Hier zit beheer en support bij inbegrepen.

Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op via 0229-210072 of mail naar inkoop@encis.nl