Even voorstellen: Marco Beets

Marco zit volop in de groeifase. Hij volgt naast zijn baan bij Encis de HBO studie Informatica en sinds zijn start bij Encis heeft hij al diverse certificaten gehaald. Een mooie start van een succesvolle carrière in ons spontane, gemotiveerde team. Ook Marco benoemt dat als één van de pluspunten tijdens zijn eerste maand!

Hoi, ik ben Marco Beets,

Ik ben 28 jaar en woonachtig in Zwaag, hier woon ik samen met mijn vriendin en zoon van bijna 2 jaar. In mijn vrije tijd sport, game of studeer ik, ik volg namelijk naast mij werk nog een HBO opleiding Informatica.
Ik heb hiervoor gewerkt bij Deen in het magazijn en op de afdeling informatisering, daarna ben ik ongeveer 2 jaar werkzaam geweest bij Leza als medewerker van de technische dienst.

Uiteindelijk ging mijn voorkeur toch uit naar de ICT en toen kwam ik bij Encis uit, waar ik warm werd ontvangen door een leuk en spontaan team. Ik heb er inmiddels al een maand opzitten en ben benieuwd wat de komende tijd gaat brengen. Ik heb deze afgelopen maand al een heleboel geleerd en heb inmiddels NSE 1,2 en 3 behaald en momenteel ben ik bezig met het certificaat Microsoft Fundamentels om mijzelf verder te ontwikkelen.

Uitgelicht

Xelion 8 release
Uitbreiding, vervanging en verhuizing Encis hardware
Awareness training via E-Learning
10 jaar Encis!
Tips & Tricks voor het gebruik van Teams
Verschil tussen Pop, Imap en Exchange mail
De klant aan het woord
Onze oplossing voor centrale handtekeningen in mail