Even voorstellen: Sharon Vendel

Ik ben Sharon, in januari begonnen bij Encis. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om mezelf om te scholen binnen de ICT, ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze.

Voordat ik bij Encis ben gekomen heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij SkyTeam als service engineer en JTI als IT-associatie. Ik ben bij Encis komen werken omdat ik nog meer wil leren en blijven ontwikkelen. Bij Encis help ik alle klanten met vraagstukken graag met een lach en krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen als Service Engineer waar ik erg enthousiast over ben.

In mijn vrije tijd kun je me zien dansen (als de gordijnen niet gesloten zijn). Ik speel namelijk het allerliefst Just Dance of ik ben bezig met het maken van Tik Tok’s.

Ook sta ik graag in de keuken met een kookboek om nieuwe recepten uit te proberen en heb recentelijk zangles genomen om de oren van mijn vrienden en familie iets minder tot last te zijn. Ik heb een obsessie voor series kijken, ik hou dit zelf allemaal bij in een app door het vele binnen zitten door corona raakt mijn lijstje al aardig leeg dus voor tips houd ik me zeker aanbevolen.