Even voorstellen: Mandy Klesser

Ik ben Mandy Klesser, ben 27 jaar en geboren en getogen in ’t Veld. Mijn hobby’s zijn tennissen en handballen en ben dus vaak op het sportveld te vinden.

Voordat ik bij Encis begon was ik gymdocente op basisscholen in Alkmaar en Heerhugowaard. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Na 5 jaar wilde ik mijzelf graag ontwikkelen in een ander vakgebied.  Ik heb altijd al affiniteit gehad met ICT en ben dan ook in mijn eigen omgeving de ‘interne ICT’er’.

Dat gaat nu gebeuren als trainee service engineer. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen bij Encis.

In de eerste week heb ik veel verschillende informatie tot mij genomen. Zoals het kennismaken met de verschillende programma’s waarmee Encis werkt, het monitoren van back-ups en het meekijken met verschillende collega’s en hun expertises.

Over een half jaar wil ik graag zelfstandig als service engineer kunnen werken, bij klanten langsgaan en mijn kennis uitbreiden.  Uiteindelijk wil ik mijzelf gaan specialiseren op een specifiek vak binnen het bedrijf. Welke dit is, is voor mij nog een vraag. Hiervoor zal ik nog verschillende ervaringen moeten opdoen.