Even voorstellen: Valentijn Roozendaal

Mijn naam is Valentijn Roozendaal, 29 jaar en woonachtig in Hem samen met mijn vriendin, hond en kat.

Zolang als ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor ICT gerelateerde onderwerpen. Dat begon als een kleine gamer maar ontwikkelde snel in het maken van eigen websites met HTML, user databases maken en bijhouden in PHP en bouwen van mijn eigen PCs. De laatste jaren, bij mijn vorige werkgevers, ben ik mij steeds meer gaan realiseren dat een carrière in de ICT voor mij is weggelegd.

Nu is het moment eindelijk daar om de sprong naar ICT te wagen en ben ik ontzettend blij dat mijn start bij Encis ligt. Als trainee service engineer ga ik zo snel als mogelijk de kneepjes van het vak leren waarna mijn ontwikkeling niet stopt. Met de ambitie plus motivatie om mijzelf te specialiseren en de kans bij Encis om mijn ontwikkeling te beginnen, heb ik er vertrouwen in dat ik snel op mijn plek zit en daarmee de samenwerking met klanten en/of collega's ten goede kom.

Voordat ik bij Encis terecht ben gekomen heb ik eerst bij DEEN gewerkt in de reguliere winkel maar al snel naar de webwinkel verhuist waar ik vanaf het begin veel bezig was met het bijhouden van de website en het bestellen van de voorraad op basis van wat klanten de vorige dag hebben besteld. Daarna ben ik als trainee begonnen bij Romeo financiële diensten waar ik al snel tegen het kennis plafond aan zit, verantwoordelijk ben gesteld voor een klant buiten de reguliere processen en systemen om en meegenomen werd in het implementeren van een nieuw klant en documentbeheer systeem. Van allerlei verschillende facetten in het bedrijfsleven heb ik veel kennis opgedaan en uiteindelijk toch de realisatie dat mijn hart binnen de ICT ligt. In eerste instantie zal ik veel mee lopen met collega's en studeren om certificaten te halen.

Naast gamen hou ik mij graag bezig met onze huisdieren, mijn eigen bedrijfje, onderzoeken van technische ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de blockchain en kan ik niet wachten tot het leven weer 'back to usual' is zodat we weer op een normale manier naar festivals kunnen.