Even voorstellen: Ralf Kruishaar

Mijn naam is Ralf Kruishaar en ik ben werkzaam als Service Engineer bij Encis.

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke telecombranche waarin ik ervaring heb opgedaan in telefooncentrales en VoIP systemen, heb ik in de 2e helft van dit jaar de overstap gemaakt naar Encis.

Vanuit mijn vorige functie schakelde ik al veel met Encis waardoor ik al grotendeels bekend was met het team. Juist dat team en de werkwijze die Encis hanteert zijn voor mij de redenen geweest om de overstap te maken. Daarnaast geeft het mij de kans om mijn kennis op het gebied van Microsoft cloud uit te breiden en te combineren met mijn reeds opgedane kennis op het gebied van zakelijke telefonie. 

Ik woon in Rotterdam en ben 2 dagen op het kantoor van Encis in Hoorn aanwezig en de overige dagen op klantlocatie of aan het thuiswerken in het mooie Rotterdam. Dankzij alle clouddiensten van Encis is het dan nét of ik in Hoorn aanwezig ben.

Buiten al deze werkinformatie kan ik zeggen dat Ik getrouwd ben, gek op honden ben en ik samen met mijn partner menig attractiepark bezoek. Er is geen achtbaan hoog of eng genoeg voor ons. Als ik tijd over heb ben ik bezig met fotografie, lezen en klussen!