Begeleiding webinar politie Noord-Holland basisteam Zaanstad

Voor een project met als onderwerp ondermijning zou afgelopen 9 april een seminar plaatsvinden georganiseerd door Politie Noord-Holland Basisteam Zaanstad. Deze zou worden gehouden in Assendelft waar alle wijkagenten van de basisteam Zaanstad voor waren uitgenodigd. De huidige situatie met Corona gooide roet in het eten.

De concrete vraag was: “Kon het seminar niet gewoon doorgaan maar dan via een live streaming?” De sprekers waren klaar met de voorbereiding en het was belangrijk dat informatie werd gedeeld.

Encis is enthousiast aan de slag gegaan. Met de kernwoorden veiligheid en een goede verspreiding van de informatie met de nodige technische middelen, hebben zij voor 45 deelnemers en 5 presentatoren het webinar begeleid en met succes!

Encis heeft gekozen voor GotoWebinar, daar dit een professionele oplossing is voor zakelijk gebruik. Allereerst hebben wij informatie uitgevraagd over de technische middelen die de presentatoren tot hun beschikking hadden. Daarna zijn ze voorzien van een op maat gemaakte handleiding en is een testsessie opgezet. Hier hebben we met elkaar de kwaliteit getest en de wijze waarop presentaties en filmpjes professioneel konden worden weergegeven aan de deelnemers.

Ook de deelnemers zijn vanuit Encis voorzien van een technische handleiding en kregen de gelegenheid om contact op te nemen met onze centrale helpdesk voor technische vragen.

Het was een groot succes! vanuit de organisatie kregen wij terug: ‘fijne begeleiding, goed technisch inzicht’. ‘Jullie inzet maakte dat wij ons konden bezighouden met ons vakgebied zonder ons te hoeven bekommeren om de techniek’.