Sponsoring

Encis is een onderneming met het hart op de juiste plaats. Bij Encis staat de mens centraal en doen we graag wat terug voor de maatschappij. Sponsoring is voor Encis dan ook een strategisch middel om te laten zien waar we voor staan. Diverse sportverenigingen in de regio kunnen rekenen op de steun van Encis met kleine bijdragen op projectbasis.

Encis gaat niet in op sponsor aanvragen van verenigingen of instanties in de maanden juni tot en met april. Alleen in mei van ieder jaar staan we open voor aanvragen en maken wij strategische keuzes. Mocht u met Encis in gesprek willen over sponsoring kunt u uitsluitend contact zoeken via info@encis.nl

Voedselbank

Inmiddels al heel wat jaren zetten wij ons in voor de Voedselbank. Dit doen wij door cadeautjes in te zamelen voor de kinderen die gelieerd zijn aan de voedselbank. Omdat deze actie een groot succes is, hebben wij het project laten adopteren door de Junior Kamer West-Friesland. Wij zijn nog altijd nauw betrokken bij dit jaarlijks terugkerende project.

Hospice Dignitas

Wie ernstig ziek is en nog maar enkele maanden te leven heeft, hoopt op een afscheid in een vertrouwde omgeving. Hospice Dignitas wil aan deze mensen de mogelijkheid bieden in huiselijke sfeer afscheid te nemen van het leven en van hun dierbaren. Encis is van mening dat het Hospice Dignitas en zij hetzelfde doel hebben: namelijk ontzorgen. En het Hospice doet dit op een heel bijzondere manier door en voor mensen die Encis maar al te graag ondersteunt.

De Hoornse Stadsfeesten

Twaalf podia, zo’n honderd acts en ruim zestigduizend bezoekers. De Hoornse Stadsfeesten zijn een begrip in West-Friesland en ver daarbuiten. Elk jaar barst muzikaal Hoorn een weekend lang uit z’n voegen tijdens één van de grootste gratis festivals van Noord-Holland. In 2013 al voor de vijftiende keer! Encis is trotse sponsor en supplier van alle internetdiensten van dit geweldige evenement. www.hoornsestadsfeesten.nl