Sharepoint online

Encis SharePoint Online beschikt over de krachtige functies van SharePoint zonder de bijbehorende overhead voor uw eigen beheer van de infrastructuur. Flexibele beheeropties zorgen ervoor dat u toezicht kunt blijven uitoefenen om aan de nalevingsvereisten van uw organisatie te voldoen. U kunt SharePoint aanschaffen in de cloud als zelfstandig aanbod of als onderdeel van een Office 365-suite waarmee u ook toegang kunt krijgen tot Exchange, Lync, de Office-clients en webapps.

Open- en werk op eenvoudige wijze met uw Encis SharePoint-newsfeed, waar u ook naartoe gaat, met de mobiele Encis SharePoint-apps die beschikbaar zijn op verschillende apparaten.

U kunt binnen de kortste keren aan de slag! De krachtige Encis beheerdersconsole stelt uw organisatie in staat gemakkelijk capaciteit, beleid en beveiliging te beheren voor alle inhoud en functies van SharePoint. Geautomatiseerd beheer van de servers door Encis zorgt ervoor dat u altijd over de laatste functies beschikt, met een minimale uitvalstijd.