Jesse

Jesse is gestart!

Ik ben Jesse, ben twintig jaar oud en ben sinds 8 december in dienst als stagiair bij Encis. Ik ben bezig met de opleiding AD ICT Servicemanagement op de hogeschool van Rotterdam. Nadat ik twee keer stage heb gelopen op interne IT afdelingen van bedrijven leek het mij uitdagend en leerzaam om eens een keer stage te lopen bij een Cloud provider. Dus besloot ik om binnen te lopen bij Encis met de vraag of zij nog stagiairs nodig hadden. Ik werd meteen uitgenodigd voor een gesprek met Nicolien en zij was zo enthousiast dat ik een half uur later werd gebeld dat ik het Encis team mag komen versterken.

Ik ben er nog niet helemaal uit over wat ik ga doen na mijn studie. Op het moment ligt mijn voorkeur bij werken, maar dit kan veranderen en dan kan ik er alsnog voor kiezen om in te stromen naar het 3e leerjaar van een bachelor IT studie.

In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd samen te vinden met mijn vriendin. Verder hou ik nog van een potje gamen, van lekker eten (opeten en maken) en (willekeurige) dingen doen met vrienden.