ICT Services

Encis verleent ICT-diensten; Encis installeert en beheert uw IT-infrastructuur, communicatiediensten, applicaties en serveromgeving. Wij onderhouden en beheren lokale servers die zijn toegespitst op de wensen van de klant. Daarnaast faciliteren wij de verbinding.

Cloud computing

Met de komst van Cloud computing zien wij dat steeds meer bedrijven kiezen voor een dergelijke oplossing. En niet geheel onterecht want Cloud computing is schaalbaar en er zijn geen investeringen meer nodig in hardware en software. Encis meent dat een cloud-oplossing niet zomaar moet worden gekozen en vaak horen wij ‘ maar is dat dan wel veilig?’. Dat is de reden waarom wij hoogwaardige ICT-service bieden vanuit ons eigen datacenter in Amsterdam. Dichtbij en toch de voordelen van een cloud-oplossing.

Leverancier ICT-diensten

One stop shopping is een modewoord. Maar wij zijn van mening dat een klant voor al haar ICT-zaken bij 1 leverancier terecht moet kunnen. Ook als het gaat om bedrijfskritische software of een internetverbinding. Encis kent deze bedrijven en zorgt er aan de achterkant voor dat de klant moeiteloos gebruik kan blijven maken van zijn ICT zonder zich af te hoeven vragen waar het probleem nou ligt en wie ze hiervoor moet bellen. Wij zijn graag uw ICT-intermediair omdat wij kennis van zaken hebben en op technisch niveau goed kunnen schakelen met andere leveranciers.

Stel via mail uw vraag via info@encis.nl of bel direct met onze servicedesk op 0229-210072 voor directe antwoorden.