Encis

ICT moet eenvoudig en transparant zijn. Het moet het doen, altijd overal op ieder device.

Bij Encis voelen wij de verantwoordelijkheid om leiding te nemen in het verbeteren van ICT infrastructuren en de kwaliteit van werken bij onze klanten. Bij Encis ontwikkelen en faciliteren wij betrouwbare, milieuvriendelijke en hoogstaande oplossingen tegen de meest voordelige tarieven voor uw organisatie. Bij Encis implementeren, leveren en onderhouden wij uw ICT omgeving met gecertificeerde, gedreven en sociale medewerkers.

Bij Encis geloven wij dat we een inspirerende rol hebben in het continu verbeteren van uw specifieke ICT kennis. Wij veranderen mee met uw ICT omgeving, helpen u met het maken van strategische keuzes op basis van onze passie voor optimaal werken met de hedendaagse beschikbare technologien.

Bij Encis redeneren we vanuit de werkende mens. Wij geven oprecht om onze mensen, onze klanten, de beschikbare technologie, het milieu en uw/onze werkomgeving. De medewerkers van Encis gaan voor optimaal geconnecteerde klanten, wij focussen ons op innovatie en teamwork. Bij Encis hebben we eigenlijk maar een echte regel: ‘De klant staat centraal en is altijd op orde”