Dedicated server

Een Dedicated Server van Encis is een server die door virtualisatie software in private servers is verdeeld. Een Dedicated Server is een slimme manier om uw netwerkomgeving schaalbaar te maken. De private servers zijn namelijk gebouwd op Dedicated Servers met Hyper V software en worden beschermd door een dedicated firewall. De Dedicated Severs van Encis geven u het beste van een cloud oplossing (flexibiliteit) en het beste van een managed hosting oplossing (betrouwbaarheid en veiligheid). Bovendien kunt u met de Dedicated Server uw kosten efficiënt beheren omdat u alleen betaalt voor de componenten die u op dat moment ook daadwerkelijk gebruikt.

Upgraden ruimte Dedicated Server

Dedicated Servers, zijn zeer flexibel in te delen bij Encis. Zo kunt u bij een Dedicated Server zelf aangeven hoeveel ruimte u wilt gebruiken. U betaalt alleen voor de ruimte die u ook daadwerkelijk gebruikt. Als u in de toekomst meer ruimte nodig heeft, dan kan uw ruimte op de Dedicated Server makkelijk geupgrade worden. Het is ook mogelijk om de ruimte op uw server tijdelijk te upgraden voor bijvoorbeeld een specifieke campagne of project, waarbij u meer dataverkeer gebruikt dan normaal. Tijdelijk een extra server huren voor een maand of een half jaar kan voor uw organisatie zomaar een mooie oplossing zijn, geen investeringen, wel de ruimte om te werken!

Voordelen Dedicated Server

De voordelen van een Dedicated Server van Encis zijn:

  • Lage kosten
  • Volledig eigen server op maat
  • Flexibel en schaalbaar
  • Geen investeringen, duurzaam ondernemen
  • Koppelingen maken met virtual private servers
  • De Dedicated Servers van Encis zijn volledig geïsoleerd van alle andere serveromgevingen in performance, beveiliging, functies, foutmeldingen en routering
  • Flexibele contractvormen

Vraag uw configuratie aan via ons contactformulier, stel uw vraag per mail info@encis.nl of bel direct met onze servicedesk op 0229-210072 voor directe antwoorden.