Beheer en onderhoud van ICT-systemen

Het beheren en onderhouden van uw ICT-omgeving is van groot belang voor de continuïteit van uw onderneming. Encis is uw partner voor het onderhoud en beheer van uw ICT-systeem en voor services op uw lokale of Cloud netwerk. Encis werkt met een team van betrouwbare en gecertificeerde mensen die continu redeneren vanuit u, de werkende mens.

Transparante werkzaamheden ICT-systemen

Encis kan 80% van al het beheer en onderhoud van een ICT-systeem op afstand voor u uitvoeren. In de overige gevallen komen we bij u op locatie om de implementatie of service call persoonlijk af te ronden. Om onze werkzaamheden begrijpelijk en transparant te maken hebben voor iedere klant een specifiek service level agreement (SLA) ontwikkeld. U weet altijd wie, wat doet, waar, waarom en wanneer diegene dat doet. Duidelijkheid en transparantie zijn essentieel voor het beheer en onderhoud van uw ICT-systeem, daarom kunt u zelf uw service-aanvraag managen of een rapportage opvragen bij onze 24/7 servicedesk.

Vragen? Vul ons contactformulier in, stel uw vraag per mail info@encis.nl of bel direct met onze servicedesk op 0229-210072.